Wie zijn wij

Binding Design, uw partner in grafische afwerking en direct mail

 

Binding Design is dé specialist op het gebied van grafische afwerking van uw drukwerk. Met onze passie voor het vak realiseren wij in een handomdraai de meest creatieve, innovatieve en efficiënte oplossingen. Door een goede behoefte inventarisatie en het mee denken met onze klanten kunnen wij voor elk drukwerk de meest efficiënte en kosten gunstigste afwerking aan bieden. Ons team van ervaren vakmensen en ons modern en goed onderhouden machinepark staan voor u klaar om
uw opdrachten binnen de gestelde termijn en volgens uw specifieke wensen te realiseren. Voor alle afwerkingen van uw drukwerk hebben wij een oplossing . Wij verfraaien uw drukwerk met: vergaren, snijden, boren, rillen & perforeren, vouwen, brocheren, stansen en wire-o. Graag gaan wij met u in overleg om voor u, tot de meest kosten besparende afwerking en het mooiste resultaat te komen. Dit alles uiteraard met korte doorloop tijden en een concurrerende prijs.

Ook voor direct mail bent u bij Binding Design bent u aan het juiste adres. Voor het volledige traject van direct mail; van printen tot en met fulfilment en transport. Wij werken snel en zijn vakbekwaam. Een goede service en kwaliteit tegen een concurrerend tarief. Graag denken wij met u mee om het maximale uit uw mailing te halen. Met ons innovatieve machinepark en gemotiveerde medewerkers staan wij garant voor een professionele en snelle verwerking van uw mailing. Uw selfmailer, brochure, folder, brief of magazine kunnen wij in elke gewenste oplage gepersonaliseerd inprinten. Voor het in- of verpakken kunnen we uw mailing couverteren, sealen of bandereren. Mocht een bewerking machinaal niet mogelijk zijn, dan kunnen wij uw mailing handmatig verwerken. Daarnaast kunt u ook met uw fullfillment werkzaamheden bij ons terecht. Het verpakken van producten, ompakken van bulk naar consumenten verpakkingen, labellen, etiketteren, verzenden en handmatig verwerking is bij Binding Design in goede en vertrouwde handen.
We bieden u de zekerheid dat uw mailing professioneel en binnen de afgesproken termijn wordt verwerkt.

Wij zij flexibel en denken oplossingsgericht.
Daagt u ons uit?

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *